středa 6. února 2019

Kolik stojí výroba individuální vyřezávané dřevěné ozdoby?

Když chceme objednat pouze několik málo vyřezávaných ozdob, je účelné vybírat z ozdob na webových stránkách. Nabídka je široká, ale když nenajdeme vhodnou ozdobu, existuje možnost objednat si dřevořezbu v individuálních rozměrech z již nabízených ozdob.
V tomto případě můžeme říct výšku a šířku ozdoby. Avšak dřevořezbu v individuálním rozměru lze objednat pouze z prvků, kterých kód obsahuje minimálně dvě písmena. 

Protože tyto ozdoby již není třeba znovu nakreslit, pouze editovat již existující nákres, přepracovat, proto je základní cena 290 Kč. K tomu se ještě přidává cena za kus, která závisí od požadovaných rozměrů. 


Když si přejeme vyrobit úplně novou ozdobu, samozřejmě i na to máme možnost. Nicméně, takovou individuálně navrženou ozdobu je účelné zvolit při větší objednávce. Protože toto je časově náročnější kvůli návrhu a zpracování, navíc, je potřebné vyrobit zkušební kus, promítne se to i na ceně. 

Návrh jedné ozdoby a první zkušební výroba stojí 2.800,-Kč (přibližně 100,-€). Cena je platná v případě jednoho objednaného kusu nebo například i pro sto kusů. K ceně návrhu se přidá také cena výroby, která závisí od rozměrů a počtu dřevěného ozdobného prvku. 



Žádné komentáře:

Okomentovat